Постинг
21.03.2015 12:44 -
Лесна рецепта за вкусен крем карамел
Много вкусно и много лесно за приготвяне – крем карамел. Може да разбъркате сместа с помощта на миксер, но може и с обикновена вилица, с която ще отнеме малко повече време.
Вижте цялата рецепта за крем карамел
Вълнообразно
Храната, отглеждана в космоса, се оказа ...
НЕ УСПЯХА С КОВИДА, ОПИТВАТ СЕ С КОКЛЮША
Делото за геноцид над палестинците пред ...
НЕ УСПЯХА С КОВИДА, ОПИТВАТ СЕ С КОКЛЮША
Делото за геноцид над палестинците пред ...
Извинявам се, но това не е рецептата за приготвяне, освен продуктите. Ще стане на шупли и ще се загуби част от вкуса му. Трябва да се спазва технологията на приготвяне. Случайно видях н тв-състезание как се изложиха точно на този крем - което ме изненада много.
Аз не се имам за готвачка, но за това не трябва диплома, а само желание и спазване на определени правила :)
цитирайАз не се имам за готвачка, но за това не трябва диплома, а само желание и спазване на определени правила :)
Здравейте,
Кое имате предвид, че не е от рецептата?!?
цитирайКое имате предвид, че не е от рецептата?!?
Имам предвид начина на приготвяне и последователността, също и печене.
1. Не се разбива всичко заедно, а в затопленото или сварено мляко се прибавя захарта и ванилията. След това като поизстине внимателно се прибавя към разбитите яйца/ по-добре без миксер/
2. Пече се на водна баня, като се внимава водата да не заври, затова на умерена температура или ако е силна фурната да се долее студена вода в тавичката.
3. За обръщането на формичките да пиша ли :)
- Все дребни неща, но са от значение специално за този крем - за да стане гладък и вкусен
Бон апети!
цитирай1. Не се разбива всичко заедно, а в затопленото или сварено мляко се прибавя захарта и ванилията. След това като поизстине внимателно се прибавя към разбитите яйца/ по-добре без миксер/
2. Пече се на водна баня, като се внимава водата да не заври, затова на умерена температура или ако е силна фурната да се долее студена вода в тавичката.
3. За обръщането на формичките да пиша ли :)
- Все дребни неща, но са от значение специално за този крем - за да стане гладък и вкусен
Бон апети!